Tobias Frankman

Om mig

 

Jag, Tobias Frankman, Livs-/Hälso-/Framgångscoach, Leg. naprapat, hjälper viljestarka och modiga människor att bli av med sina besvär och få det de verkligen vill ha, resten av deras liv. (Anser du att du inte är viljestark och modig så hjälper jag dig självklart med det också).

                                                   Varför ska du anlita just mig? >> 

 

För drygt 16 år sen, då min bästa vän och tillika lillebror försvann spårlöst efter en studentskiva, fick jag verkligen en anledning att fundera ordentligt på vad som egentligen gör människor lyckliga och framgångsrika. Exakt vad är det egentligen som gör att människor agerar och mår som de gör samt varför är många människor olyckliga trots att världen erbjuder mer möjligheter än någonsin tidigare i världshistorien, men framför allt, finns det en formel/ett recept som alla människor kan använda för att bli framgångsrikare och lyckligare? Sedan dess har jag tillägnat merparten av mitt liv, min tid och min energi på att utbilda mig och förkovra mig inom detta område. Alla de fantastiska upptäckter, svar, kraftfulla kunskaper och redskap jag fått under alla dessa år ger jag nu Dig möjlighet att åtnjuta och ta del av.

                                                                   Så blir du coachad >>

 

Hur vet jag då att det fungerar? Bra fråga... Svaret är att mina upptäckter inte bara visat sig fungera för tusentals andra människor, utan de har även hjälpt mig personligen på ett underbart sätt. Det fungerar för mig och jag kan garantera att det fungerar för Dig och de flesta andra också. Framgång lämnar ledtrådar.

 

Läs om företaget >>

 

Jag är i grunden Leg. naprapat (5-årig utbildning inkl. praktik) men märkte på ett tidigt stadie att många klienters besvär är ganska komplexa, i och med den kultur och det samhälle vi lever i, och därmed nådde jag i vissa fall inte riktigt ända fram med enbart naprapati som behandlingsmetod.

 

Så efter utbildningen på Naprapathögskolan i Stockholm lärde jag mig kiropraktik och medicinsk akupunktur för att kunna ge mina klienter bästa möjliga behandlingsresultat. Efter det blev mina behandlingar mycket effektivare, men det kvarstod dock ett litet problem. Det var förvånansvärt många av klienterna som inom något eller några år, fick liknande besvär igen. Detta trots att jag instruerat hur de skulle träna, stretcha mm. för att slippa besvären i framtiden. Det visade sig att väldigt få verkligen gjorde det som krävdes för att hålla besvären borta.

 

Jag fick helt enkelt vidareutbilda mig och börja lära mig behärska och fördjupa mig i coaching, mental träning och personlig utveckling för att lösa mina klienters problem. Jag började verkligen förstå att det absolut bästa sättet att komma tillrätta med ohälsa, i ett lite längre perspektiv, var förebyggade åtgärder. Och för att förebygga ohälsa krävs oftast någon sorts förändring, i klientens "inre" och/eller yttre tillvaro, jämfört med tidigare. Klienten måste helt enkelt göra den förändringen som krävs för att få ett visst resultat.

 

Med hjälp av coaching, mental träning mm. kan jag idag hjälpa mina klienter att verkligen göra det som krävs för att få ett varaktigt, långsiktigt gott resultat.

 

 

Klicka här för att hitta det som passar Dig bäst!

 

Klicka här om du vill ha svar på de vanligaste frågorna.

 


Kontakta mig om Du vill må ännu bättre och verkligen leva Din fulla potential!

 

Lev med Entusiasm!

"Though no one can go back and make a brand new start, anyone can start from now and make a brand new ending."
 

Author Unknown