Referenser

 

  • Jag tillämpar "nöjd-klientgaranti"!
  • Verksamheten bedrivs under tystnadsplikt från min sida, således visas dessa utlåtanden med klienternas fulla tillåtelse och godkännande! 

 

 

"Mina rekommendationer

 

När jag träffade Tobias första gången mådde jag fruktansvärt dåligt och hade innan varit sjukskriven en månad . Med Tobias hjälp har jag verkligen förändrat hela mitt liv på alla plan.


Genom coachning och enormt stöd har jag flyttat från Stockholm, bytt arbetet och fått ett liv som ger mig den kvalité jag alltid önskat. Bättre hälsa både fysiskt och mentalt samt starkare självkänsla och livskvalitet. En förändring som hela min familj känner av genom att jag blivit gladare, modigare och lugnare.


Jag går fortfarande hos Tobias som hjälper mig hålla mig på banan, sätta gränser inför mig själv och vi håller kontakten genom telefonsamtal och möten idag.


En investering som är värd allt och idag är Tobias den där rösten i mitt huvud, som ser till att jag hittar nya strategier för att fortsätta arbeta med mig själv.


Jag kan verkligen i det varmaste rekommendera Tobias som såväl livscoach som naprapat."

 

Lena, förskolechef

 

 

"Jag har gått hos Tobias i ca 1,5 år, mitt mål var att finna meningen med mitt liv, bli självsäkrare och mindre självkritisk, hitta mål som jag kunde och ville sikta på, och framför allt bli en stabilare människa då jag lätt kunde bli deprimerad och som i sin tur påverkade mitt liv i en negativ riktning. I början gick jag 4ggr i månaden bara för att komma igång på riktigt eftersom jag ville ha en snabb förändring, nu för tiden går jag en gång i månaden.

 
Nu mår jag så pass bra och trivs med mig själv att jag egentligen inte behöver gå, men det är skönt att fortsätta träffa Tobias för att få hans kloka råd och guidning till att må ännu bättre och lyckas ännu bättre i livet (det är dock ngt som jag förmodligen aldrig kommer bli helt nöjd med, som Tobias själv sa till mig: om ngn kom fram till dig och frågade vill du må lite bättre vad svarar du då, näe jag är nöjd eller ja varför inte). I början handlade våra samtal mkt om relations problem. Ngn som sagt ngt som jag tog illa vid mig etc. som jag la mkt energi på. Nu för tiden lägger jag väldigt lite energi på konflikter med andra människor, det händer fortfarande att jag har det, absolut dock inte så ofta som förr. Men det stör mig inte längre och jag kan lägga min energi på att komma framåt istället för att tänka tillbaka. Detta är ett stort framsteg för mig som lagt ner oändligt med tid på grubblande över sådana saker som jag idag anser vara triviala.

 

En annan sak som Tobias hjälpt mig med är min karriärs utveckling. Han har fått mig att tro på mig själv så att jag lyckats göra karriärs steg så löjligt lätt och fort på ett sätt som jag aldrig hade lyckats med utan hans kloka råd. Därmed har jag också ökat min inkomst till vad jag trodde skulle ta tio år på endast ett år. Så dem pengarna som det kostat att gå till Tobias har jag fått igen tiofalt.

 

Jag rekommenderar att gå till Tobias med vilket problem som helst egentligen. Han är väldigt klok och inspirerande (inte på ett flummigt sätt) så att han kan hjälpa till med det mesta. Jag har pratat med ett flertal psykologer och terapeuter men detta har aldrig hjälpt mig en längre tid som Tobias har lyckats med. Tobias är en grymt duktig coach."

 

Erik, 38 år

 

 

"Tobias har varit min LifeCoach i drygt 5 månader och på kort tid hjälpt mig att välja rätt riktning i livet, positivt tänkande samt stärka min självkänsla. Tobias bästa egenskaper tycker jag är att han är lyhörd, erfaren och brinner verkligen för att hjälpa människor. Slutresultatet på min coaching är att jag idag är en positivare och gladare människa samt att livet känns mycket lättare."

 

Sara, site buyer

 

 

"Under den största delen av mitt liv har jag uppskattat mig själv som en framgångsrik och lycklig person, men året 2009 började en svår period för mig och de soliga dagarna var inte längre soliga, självförtroendet var borta, leendet var bara en fasad och jag sjönk enda ner till botten, det var de jobbigaste åren i mitt liv men jag är tacksam idag för de svåra stunderna för jag lärde mig väldigt mycket, samt tog beslutet att bli den bästa versionen av mig själv någonsin, men jag visste att för det behövde jag en yttre kraft så jag tog mig i kragen och bokade ett möte med Tobias.

Jag kan säga att det är den bästa investeringen jag någonsin gjort för den här killen med sin kunskap och karisma levererade så mycket mer en vad jag kunde tro.
Idag är lyckan större en någonsin, och styrkan som aldrig förr. Jag har förstått idag att en coach är bra för alla människor oavsett situation, det är en genväg till lycka och framgång.
Därför vill jag tacka dig Tobias en än gång"

 

Andres Perea, 26 år, anläggningsingenjör

 

 

"Jag har under större delen av mitt vuxna liv levt med nedstämdhet och varit allmänt "vilsen" i livet. Inte känt så mycket glädje och energi, likgiltig till det mesta. Jag har bara överlevt helt enkelt. Jag har testat det mesta som finns i form av behandlingar, medicinering, olika typer av terapi osv. Tyvärr utan resultat. Det känns nu otroligt skönt att efter snart 8 år faktiskt känna en förändring.
När jag nyligen började gå till Tobias kände jag på en gång att jag hittat rätt. Tobias lyssnar och säger verkligen vad han tycker, och har verkligen gett mig de verktyg jag behöver.
 Han har redan hjälpt mig att förändra mitt liv, och han har även hjälpt mig att uppnå ett specifikt mål som är otroligt betydelsefullt för mig. Nu tycker jag det är roligt att leva, sätta upp mål och ta mig an utmaningar.
Mina varmaste rekommendationer."

 

Helena

 

 

"Jag gick i många år och mådde dåligt i en relation. Trodde på något sätt att det skulle bli bra av sig själv. Till slut gick det inte längre. Jag hade ingen energi kvar, kände mig dålig som människa och hade ont i kroppen.

Hade provat de flesta former av behandling utan större resultat.

Bestämde mig dock för att prova en gång till. Kombinationen coaching naprapati/akupunktur har gett goda resultat. Jag har lärt mig så mycket om mig själv, tack vare Tobias! Han har gett mig dom rätta verktygen och det har gett mig tillbaka energin och glädjen!"

 

Anne-Maj Stock, 40 år, sömmerska

 

 

"Som jag sade förra gången så har det faktiskt varit ett genombrott för mig att gå till dig. Jag har haft de här problemen så länge och det har varit väldigt påfrestande i samband med sången och gjort att jag flera gånger har velat sluta eftersom jag inte har förstått varför det har varit så jobbigt. Ingen har lyckats att på ett så enkelt och konkret sätt förklara för mig hur det fysiska, mentala och känslomässiga hänger ihop för just mig och vad jag konkret kan göra för att komma tillrätta med det som du har gjort. Och jag har gått till många! Det betyder oerhört mycket för mig och jag känner mig redan mycket lugnare i kroppen och andningen, och därmed mycket mera balanserad än förut. Så TACK!!!"

 

28-årig sångerska

 

 

"Värkande nacke och en uppfattning om mig själv att alltid klara allt i livet, gjorde att jag inte kunde hantera min stressituation. Genom Tobias har jag förstått att det är jag som påverkar MITT LIV och ingen annan. Tobias har hjälp mig att både se och planera mitt liv ur ett sundare perspektiv. Med enkla och inspirerande övningar sökte jag mig till mer balans i livet. Detta är övningar och tankar som jag kommer att ta med mig resten av livet. Idag känner jag mig stärkt och ser livet från ett annat perspektiv."

 

Karolina Nystrand, 42 år, butikskommunikatör

 

 

"Jag besökte Tobias efter att fått ett ryggskott på försommaren 2006. Efter två behandlingar var jag igen helt funktionsduglig. Fick även behandling för en smärtande nacke vid promenader och även den smärtan försvann, vilket jag är mycket tacksam för."
 
Kenneth Borensjö

 

 

"Jag hade nästan gett upp hoppet... Efter så många års daglig huvudvärk, mer eller mindre påtaglig varje dag, enorm trötthet, ofta sjuk, och ett liv som jag inte levde utan som min huvudvärk styrde, så träffade jag sommaren 2010 Tobias för första gången. Jag hade då under flera år, i omgångar, sökt mig till sjukgymnaster och naprapater och prövat olika typer av behandlingar för att bli av med min huvudvärk.  Efter ett antal besök hos Tobias som med sin behandling, sina visa ord och förändringar jag själv var tvungen att göra i min vardag för min kropps välbefinnande, är jag idag i stort sett fri från min huvudvärk och mina nacksmärtor. Jag besöker fortfarande Tobias regelbundet i förebyggande syfte. Jag är evigt tacksam för den hjälp jag fått och rekommenderar er att besöka Tobias."

 

Helena, 26 år, lärarstuderande

 

 

"När jag bestämde mig för att kolla upp olika alternativ för coaching hade jag gått i terapi i ungefär 6 år. Jag hade läst lite olika coachingböcker och dom hade fått mig att börja förstå att man bara kan hjälpa sig själv. Men det tog mig 6 år och olika slags terapiformer för att inse att coaching var rätt för mig. Min syn på coaching efter att ha gått ett tag hos Tobias Frankman är ännu positivare än innan jag började. Jag tycker att Tobias är en otroligt bra coach. Han är trevlig, välutbildad och proffsig. Han är lyhörd och visar empati. Hans övningar har varit en stor hjälp för mig. Måste erkänna att jag till en början tyckte att vissa övningar verkade lite onödiga och nästan lite larviga men jag har alltid fått ändra inställning när jag väl har provat dom, för dom har alltid hjälpt. Otroligt bra!

På bara några månader gick jag från att ha en 2:a i självkänsla, på en skala från 1-10, till att ha en 9:a! Jag mår otroligt bra och märker stora skillnader och förändringar i mitt liv och i min omgivning. Jag presterar allting bättre, både när jag står på scenen och sjunger som när jag träffar nytt folk eller när jag måste hantera en jobbig situation. Jag är mer harmonisk och allt känns lättare. Tobias fick mig att lyfta en tyngd från mina axlar!

Jag rekommenderar PureMastery och Tobias Frankman till alla som är intresserade och i behov av coaching!"

 

Weronica Kjell, sångerska, 20 år

 

 

"Jag har haft stora problem med muskelvärk kring nacke, hals, axlar och huvud i många år. Jag dansar flera gånger i veckan och är även sångerska, så detta har varit väldigt påfrestande eftersom jag inte har kunnat göra det med den frihet jag vill.

Efter tre behandlingar hos Tobias med naprapati, akupunktur samt andningsövningar har mitt liv tagit en helt ny vändning som jag inte hade väntat mig! Jag har gått hos många olika terapeuter och provat olika behandlingar, såväl mentala som fysiska, men jag har aldrig blivit av med mina problem. Ingen har lyckats att på ett så enkelt och konkret sätt förklara för mig hur det fysiska, mentala och känslomässiga hänger ihop för just mig och vad jag konkret kan göra för att komma till rätta med det som Tobias har gjort.

Jag känner ingen smärta längre och jag vet hur jag ska göra för att förebygga att den inte kommer tillbaka. Jag känner mig faktiskt som en ny människa med en helt annan trygghet och ett lugn som jag aldrig har haft i min kropp, vilket gör att jag även blir lugn i sinnet. Jag trodde inte att jag kunde må så här bra så snabbt och så enkelt! Jag är Tobias evigt tacksam!

Jag kan verkligen rekommendera alla att boka in ett besök hos Tobias för att få hjälp med att låta kroppen och sinnet fungera i balans!"

 

Therese Leopoldsson, 27 år, teaterstuderande

 

 

"Efter att ha känt mig stressad i arbetet under en längre tid som till slut resulterade i yrsel insåg jag att jag var tvungen att få hjälp. Då jag provat att gå till en "beteendevetare" visste jag att det inte var något för mig, så jag började läsa lite om livscoacher. Efter att nu ha gått hos Tobias Frankman en gång i veckan under en period känner jag att det var det bästa beslut jag någonsin tagit.

Tobias har hjälpt mig att bryta gamla vanor och känslor på ett sätt som jag inte trodde var möjligt. Med hjälp av Tobias känner jag idag att jag har fullständig kontroll på mina känslor och tankar och jag vet hur jag ska göra för att komma till ett lugnt och harmoniskt stadie snabbt efter att ha blivit arg eller irriterad. Jag känner mig inte stressad trots att det är mycket att gör på jobbet.

Från att ha varit på 2 på en skala mellan 1-10 i possitivitet och harmoni är jag nu på 9-10. Tobias är dessutom en otroligt duktig kiropraktor/naprapat och akupunktör och han har även hjälpt mig med den biten.
Jag rekommenderar alla som har någon form av personliga problem att ta kontakt med Tobias."
 
Katja Janzon, Salessupport

 

 

"Utmärkt behandling av kronisk axelsmärta! Den mest effektiva behandlingen jag har fått mot den kroniska smärtan jag haft i axeln under flera år. Smärtan lindrades redan vid första behandlingen. Jag är oerhört tacksam och nöjd."

 

46-årig kvinna

 

 

"Med Tobias som coach har jag på ett halvår lyckats stärka mitt självförtroende från att ligga på 3-4 på en tiogradig skala till att idag oftare ligga på 7. Tobias har gett mig verktyg så att jag kan utveckla mig själv, få en tydligare bild av vad jag vill ha ut av livet och sätta upp konkreta, uppnåbara mål för att nå dit. Jag är idag en betydligt gladare och tryggare människa som vågar se framåt och planera för en ljus framtid."

 

Christian, 35 år IT-konsult

 

 

"Kvalitet med lyhört bemötande! Tjänsterna utfördes med total kunskap innom området på ett mycket skickligt sett, och även uppföljningen kändes mycket god med stort visat intresse från Tobias. En skicklig naprapat som tydligt brinner för sitt yrke."

 

32-årig man

 

 

"Jag har gått från att gråta av smärta varje kväll till ett nästan smärtfritt liv med Tobias hjälp. Förutom naprapatbehandlingarna har framför allt den andningsteknik och joggingteknik Tobias lärt ut gjort att mitt liv har underlättats avsevärt. Tobias har också fått mig att börja tänka i andra banor och fått mig att förstå att jag måste börja prioritera annorlunda för att få till en förändring. Jag har dessutom blivit både gladare och har mer energi vilket gör livet så mycket roligare."
 
Viktoria Nyström
Jurist på AE Nyströms Juristfirma

 

 

"Tobias får mig att se saker och beteenden som jag tycker att jag borde kunna se själv, men ändå inte ser. När jag väl ser dem kan jag också ändra dem och Tobias stärker min tro på att förändring är möjlig."
 
Anita Jansson, 39 år, IT-konsult

 

 

"Med hjälp av akupunktur och behandling på min nacke så har min huvudvärk försvunnit helt. Eftersom jag går till Tobias regelbundet så slipper jag mina besvär med huvudvärk och spänningar. Han har även gett mig bra joggingsteknik som jag har stor användning för då jag är ute och joggar."

 

Maria Lalin

 

 

"Tobias har mycket träffsäkert ställt frågor och väckt funderingar om vad jag vill förändra i mitt liv och vad jag vill ha ut av framtiden.  Han har varit en pådrivande kraft som fått mig att sätt upp konkreta mål och att börja förändra det jag inte är nöjd med idag. Redan från dag ett kunde jag märka positiva resultat."

 

35-åring

 

 

"Tobias Frankman är mer än en vanlig naprapat. Han behandlar inte bara den aktuella kroppsdelen utan ser till hela människan. Han ger också goda råd om hur man ska undvika att skadan kommer tillbaka."

 

Marianne Kristoffersson, översättare och ryttare

 

 

"Professionell men samtidigt personlig! Jag är mycket nöjd med tjänsten, den har hjälpt mig i min strävan att återfå genomströmning av energi och att mjuka upp stelheten i nacke och axlar från yrkesskador."

 

72-årig kvinna

 

 

"Tobias hjälper mig med en knixig rygg och ger mig bra hälsoråd som är lätta att följa och ger resultat."

 

Henrik Sundgren

 

 

"Mycket nöjd naprapat-/akupunkturkund! Fått 3 naprapat - o akupunkturbehandling för stel nacke/rygg o huvudvärk. Har funkat jättebra. Tobias känns kunnig och säker och ger bra pepping till egen "rehab"."

 

41-årig kvinna

 

 

"Jag är hantverkare och drabbas då och då av ryggproblem. Hos Tobias får jag professionell hjälp vid akuta problem samt råd och tips för att förebygga skador."
 
Fredrik

 

 

"Första gången jag träffade Tobias var sommaren 2004, då jag hade ont i ryggen med värk som gick ner i benen. På grund av svåra smärtor hade jag svårt att röra mig. Redan efter första behandlingen blev jag mycket bättre. Jag blev glad att jag fick komma till Tobias som gav mig sån bra hjälp. Upplägget med en behandling varje kvartal för att komma tillrätta med min rygg känns bra. Tobias har dessutom instruerat mig i stretching och andningsövningar, och hur jag går och står och hur andningen påverkar mig. Jag gör mitt bästa för att följa dom råden."

 

Kertin Persson

 

 

"Jag har gått relativt regelbundet en tid hos Tobias. Det som har tilltalat mig och också givt mig ett förtroende för honom och hans metoder är upplägget på behandling. Denna har inte likt många andra gått ut på att snabbt bli tillsagd att komma tio gånger med en veckas mellanrum och till detta endast två minuters behandling. Tobias har givit mig ett seriöst intryck och ett förtroende tack vare beröringspunkten på även andra saker såsom det mentala planet, träningstips med mera. Tillsammans med detta har ansvar ålagts klienten att jobba med ett antal saker som sedan efter en lite längre tid analyseras vid nästa träff. Således är det mycket upp till klientens vilja och engagemang att lösa ut eventuella problem vad det nu kan vara, detta tillsammans med Tobias behandling och råd. Vid varje tillfälle har jag upplevt att Tobias tar sig tiden och inte "hafsar" stressat igenom det hela under fem minuter, vilket kan vara förekommande hos andra yrkesutövare."

 

Jonas

 

 

"Led av en ond axel. Kände att jag inte ville ha en traditionell "kortisonspruta i axeln". Tobias behandlade axeln med akupunktur. Det var fantastiskt att känna att kroppen har egna resurser att ta hand om den skadade kroppsdelen. Ett råd som Tobias gav mig var att inte gå och ha ont utan söka hjälp tidigt. Jag kommer att återkomma till Tobias när jag får besvär, snabbt."

 

Tack för hjälpen Carina Söderman

 

 

"Hej Tobias!
Det var ett tag sedan jag var hos dig för behandling av mitt onda knä, vill bara säga att det fungerar alldeles utmärk nu. Känns också väldigt bra med upplägget med en behandling varje kvartal för att komma till rätta med ryggen. Vill bara nämna i förbigående om min årliga hälsokontroll som visade på att min lungkapacitet ökat från förra året, måste bero på den teknik du lärde mig i våras om andningen.
 
Hälsningar
Leif Gustafsson
Bitr. Mo-chef/Förvaltare
Vasakronan AB"

 

 

"Jag går regelbundet på behandling hos Tobias, främst i förebyggande syfte. Det är en avancerad behandling och jag känner alltid att jag är i trygga händer. Dessutom har Tobias förklarat för mig hur jag ska jogga med ännu bättre teknik - något som revolutionerat min träning."

 

Rebecka Lindberg, marknadschef på Sveriges Radio

 

 

"Första gången jag träffade Tobias var för ca 2 år sedan, via referenser av min massör, som tyckte det var dags att någon naprapat tittade på min onda kropp. Jag behövde hjälp med rygg, axlar och nacke som var i ganska dåligt skick efter flera olyckor, dålig träning, stillasittande arbete och alldeles för lite tid till regelbunden motion.
Förutom att Tobias är en duktig naprapat och akupunktör, är det också hans sätt att lära ut hur jag själv kan bygga upp min kropp, så jag mår bättre och klarar av tillfälliga påfrestningar, som gör att jag anlitar honom. Genom att följa hans råd, med att tänka på hur jag går och står och hur andningen påverkar mig, lär jag mig att själv "behandla" min kropp.
Idag klarar jag mig till stor del med att göra en "kontroll" av kroppen en gång i kvartalet och det känns bra att ha den tiden inbokad. Jag gör mitt bästa för att följa de råd Tobias gett mig för att jag ska må bra och få rätt balans i kroppen."
 
Cristina Blom, egen företagare
 
 
"Jag var i akut behov av någon som kunde hjälpa mig med en sträckning i axeln som spred sig ner till hela armen. Jag hade haft ont i över ett år och under tiden behandlade jag mig med alla möjliga salvor som jag kunde hitta både i Sverige och utomlands. Jag tog semester och reste bort för att vila upp min arm. När jag efter 20 dagars semester och behandling med salvor på min axel fortfarande mådde dåligt bestämde jag mig för att söka professionell hjälp. Jag sökte på nätet efter en naprapat, hittade Tobias hemsida och ringde honom. Jag fick snabbt en tid av honom och efter den första behandlingen kunde jag sova utan den smärta som jag så länge hade haft. Det blev fyra behandlingar till och idag är jag så gott som ny."

 

Moises Sanchez, IT-konsult

 


"Vilken tur att en kollega tipsade mig om att kontakta Tobias när jag hade ont i ryggen.
Jag ringde på morgonen och fick en tid samma dag (TACK!) Det blev bättre på en gång . Efter andra gången kunde jag röra mig som förut."

 
Ulrike

 

 

"Tobias har behandlat mitt ryggbesvär i snart två år. Ibland låser det sig rejält och då är det tur för mig att Tobias finns. Han har dessutom instruerat mig i stretching och andningsövningar så att jag kan behandla mig själv kontinuerligt."


Ilias Ioannidis, ägare Cocovaja Coffee & Catering

 


"Mina stora intressen är film och teater, och det är ju inte direkt ergonomiskt att sitta timtal i en bio- eller teatersalong.
Detta i kombination med ett jobb med tunga lyft och konstiga arbetsställningar resulterar ibland i att jag får ont i korsryggen
Tobias har hjälpt mig att få stil på detta vid ett flertal tillfällen, både handgripligen och med olika rörelser att göra hemma."
 
Peter Hagman, cineast och elektriker
 
 
"Jag, CS, har efter långvarig psykisk och fysisk sjukdom fått hjälp med vardagen av Tobias. Han är mycket empatisk, praktisk och på alla sätt lämpad för sitt yrke. Jag tycker mycket bra om honom. Han har en stor del i mitt tillfrisknande."
 
Christine Sjöborg, Nacka

 

 

Läs vad fler klienter tycker på http://www.localears.com

 

 

Klicka här för att hitta det som passar Dig bäst!

 

Klicka här om du vill ha svar på andra vanliga frågor.
 
 
Kontakta mig om Du vill må ännu bättre och verkligen leva Din fulla potential!

 

Lev med Entusiasm!

"A year from now you may wish you had started today."

 

Karen Lamb